- Grana Padano (Parmesan)
Grana Padano is een heerlijke Italiaanse Parmezaanse brokkelkaas. De kenmerken van een Parmezaanse kaas is dat hij minimaal 18 maanden heeft gerijpt. Dit resulteert in een heerlijke robuuste smaak.
Lees verder€ 4,95 - Grana Padano (Parmesan) geraspt
Grana Padano is een heerlijke Italiaanse brokkelkaas die speciaal voor u geraspt wordt. Uitermate geschikt om te gebruiken in keukens. Minimaal 18 maanden gerijpt wat resulteert in een heerlijke robuuste smaak.
Lees verder€ 2,09 - Manchego
Heerlijke harde Spaanse kaas, gemaakt van schapenmelk. Een prachtig streekproduct wat beschermd wordt door de Europese Unie. Uitermate geschikt voor bij de borrel, maar ook prima te verwerken in verschillende gerechten.
Lees verder€ 5,45 - Gruyère
Misschien wel een van de bekendste kazen ter wereld. Gruyère is een zeer bijzondere kaas die een volromig mondgevoel geeft en een zeer unieke aromatische pikante smaak heeft.
Lees verder€ 6,25 - Gruyère geraspt
Gruyère is een wereldberoemde Zwitserse harde kaas. De kaas geeft een volromig mondgevoel en heeft een heerlijke aromatische pikante smaak. Speciaal voor u geraspt zodat u hem met het grootste gemak kunt verwerken in verschillende gerechten.
Lees verder€ 2,59 - Roquefort
Roquefort is een rauwmelkse Franse blauwschimmelkaas. De kaas wordt op traditionele wijze gemaakt van 100% schapenmelk en heeft een zeer pittige smaak. Een ware traktatie voor iedere kaasliefhebber.
Lees verder€ 5,65 - Comté
Comté is een bijzonder kaasje afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Comté kaas wordt gemaakt van rauwe melk en heeft een pikante smaak met nootachtige tonen. Heerlijk voor bij de lunch, in warme gerechten of als smeltkaas.
Lees verder€ 6,25 - Comté geraspt
Comté is een pikante rauwmelkse kaas met nootachtige tonen, afkomstig uit het Franse Jura gebergte. Uitermate geschikt om te verwerken in een kaasfondue of om te gebruiken voor het gratineren van warme gerechten.
Lees verder€ 2,59 - La Bouygette
La Bouygette is een Frans geitenkaasje dat op unieke wijze bereid wordt van rauwe geitenmelk. Heerlijk romig en mild van smaak en veelzijdig te verwerken in gerechten.
Lees verder€ 5,95 - Sainte Maure
Sainte Maure is een van de bekendste Franse geitenkaasjes en is heerlijk zacht met een frisse en nootachtige smaak. Ideaal om op verschillende manieren door koude en warme gerechten te verwerken, maar ook erg lekker op een stokbroodje.
Lees verder€ 7,95 - Reblochon de Savoie
Reblochon de Savoie is een Frans kaasje dat afkomstig is uit Haute-Savoie, het Franse Alpengebied. Deze gewassen korstkaas heeft een romige smaak wat hem erg lekker maakt voor op het kaasplankje of om te verwerken in uw gerechten.
Lees verder€ 10,95 - Vacherin Mont d'Or
Vacherin Mont d’Or is een Frans kaasje met een romige, nootachtige en aromatische smaak. Qua structuur is hij erg zacht waardoor je hem met een lepel kunt uitlepelen. Deze kaas wordt voornamelijk in de oven verwarmd, er zijn veel recepten mee te vinden.
Lees verder€ 9,95Niet op voorraad - Appenzeller kaas
Ontdek de wereldberoemde Appenzeller kaas, nu verkrijgbaar bij Hoogendoorn Kaas! Deze geweldige kaas is op traditionele Zwitserse wijze bereid, wat resulteert in een rijke en complexe smaak die u versteld doen staan.
Lees verder€ 5,95