Reblochon de Savoie
Reblochon de Savoie is een Frans kaasje dat afkomstig is uit Haute-Savoie, het Franse Alpengebied. Deze gewassen korstkaas heeft een romige smaak wat hem erg lekker maakt voor op het kaasplankje of om te verwerken in uw gerechten.
Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934 Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties Met de grootste zorg verpakt Geen minimale orderprijs!
Herkomst van Reblochon de Savoie
Dit kaasje wordt gemaakt van rauwe melk van bergkoeien van het ras Abondance, Tarine of Montbéliarde. Doordat dit kaasje het AOC kerumerk draagt mag alleen de melk van deze koeien gebruikt worden. Maar daar blijft het niet bij, het gehele proces dient te voldoen aan sepciale voorwaarden om het AOC kerumerk te mogen dragen: van het voeden van de koeien tot het verkopen van de kaas.
Er zijn twee typen van de Reblochon kaas, de Reblochon fermier en de Reblochon fruitier. De eerste wordt alleen in de bergen gemaakt of in de boerderijen in de vallei, de tweede mag worden gemaakt in het gehele AOC gebied.
Reblochon de Savoie kopen
Deze heerlijke smaakvolle Franse kaas mag absoluut niet ontbreken op de kaasplank. Gewoon zo uit het vuistje of op een toastje, stokbroodje of cracker is dit kaasje met romige smaak puur genieten. Reblochon de Savoie is verpakt per 450 gram en u bestelt hem hier gemakkelijk online tegen een scherpe prijs.
- LekkerWeet nog niet hoe deze smaakt, was iets mis gegaan met bestelling. De service isgoed en netjes opgelost.
- Prima kaas, vooraf uit de koelkast halen is ie lekker romig!Mooi witschimmel. Neutraal qua smaak, past goed op je kaasplankje. Rouwmelks dus opletten met zwangerschap.
Art.nr. | 117-450 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Art.nr. | 117-450 |
---|---|
Merk | Hoogendoorn Kaas |
Uw hoeveelheid | 450 gr |
Land van herkomst | Frankrijk |
Herkomst | Haute-Savoie |
Smaak | Romig |
Melksoort | Koemelk |
Rijping | 2 tot 3 weken |
Vetgehalte | 45+ kaas |
Gepasteuriseerd | Niet gepasteuriseerd |