Bakcamembert
Voorgebakken camembert met een krokant laagje paneermeel. Een heerlijke krokante kaassnack voor op de BBQ, in de oven, koekenpan of frituur. Verpakt per 200 gram.
Meer dan 80 jaar ervaring: Kaasmeesters sinds 1934 Vóór 15:00 uur besteld, binnen 24 uur verzonden Proef en bestel iedere week op onze marktlocaties Met de grootste zorg verpakt Geen minimale orderprijs!
Bakcamembert
Deze heerlijke krokante kaassnack is ideaal voor de camembert liefhebber. Eet de gebakken camembert met krokant laagje op een broodje, gewoon los of in combinatie met andere lekkernijen. Dankzij het paneerlaagje loopt de kaas niet weg maar wordt hij na het verwarmen wel heerlijk warm en zacht.
Bakcamembert thuis bereiden
De camembert kan op meerdere manieren bereid worden. Verwarm de camembert gedurende 8 tot 10 minuten in de oven op 220 °C, bak hem gedurende 3 tot 4 minuten in een laagje olie in de pan of frituur hem 2 tot 3 minuten.
- Lekker makkelijkGoed van smaak, prima vervanger van vlees of vis. Hou er van.
Art.nr. | 0099-1001 |
---|---|
Merk | Alpenhain |
Art.nr. | 0099-1001 |
---|---|
Merk | Alpenhain |
Uw hoeveelheid | 200 gr |
Land van herkomst | Duitsland |
Melksoort | Koemelk |